Föreläsning i Växjö den 5 februari

Är du nyfiken och vill höra lite om personlig effektivitet?
Nästa föreläsning blir på Växjö universitet den 5/2 kl 09.00. i lokal H1411.


Föreläsningen behandlar mina favoritämnen: förhalningsbeteendet och tankar om planering. Om var tiden under dagen egentligen går till för aktiviteter och är effektivitet attraktivt?

Som du säkert förstår är det plågsamma frågor - men någon måste ju ställa dem!

Läs mer om Drivhuset och föreläsningen här: http://www.vaxjo.drivhuset.se/15/calendar/65/


Henrik Fexeus i boken konsten att läsa tankar

Jag har läst inledningen på Henriks bok. Den är spännande och en bra introduktion till NLP. Fexeus kopplar ihop det vi sedan tidigare vet om kroppens disposition och de sinnes stämningar som kan avläsas av att se på ansikte, ögon och hållning. Han lyfter varligt in oss i NLP med bra exempel och förtydligar att NLP inte alls är ett universalmedel för dating och manipulation. NLP är och förblir en bra modell för kommunikation mellan människor.

Jag läser med road min vidare nästa gång jag kommer åt boken. En eloge till Henrik som kunnat damma av NLP och presenterar det på ett så enkelt och gripbart sätt. Att förpacka om tidigare kunskap till en koncis bok i det här formatet är bra gjort och smart.  

Jag får se om resten av boken är lika intressant som första delan var. Jag återkommer med andra ord till den biten.


Ordning & reda i Kalmar den 25 januari kl 11.00!

Möt mig på Ordning & reda i Kalmar den 25 januari klockan 11.00

Det skulle vara trevligt om just Du ville besöka mig när jag sitter och tipsar individer om hur de kan organisera sitt kontor hemma och på arbetet. Sänd mig gärna en hälsning om att du kommer på [email protected]  så jag kan förbereda mig lite.

Hoppas vi ses!


Svälj den fulaste grodan först - Boktips

En trevlig och kort bok om hur man tar tag i sitt ständiga förhalande  "Svälj den fulaste grodan först" av Brian Tracy. Du läser den på ett par timmar och den ger en bra start på ett mer målinriktat liv på jobbet och i livet. Jag gillar speciellt den första delen av boken samt de 21 råd som Tracy ger i slutet.


RSS 2.0